Hírek - 2024.03.05.

Mentorpályázat 2024

Kedves Hallgatók!

A GTK Hallgatói Képviselete Mentorpályázatot ír ki a 2023/2024/2 és a 2024/2025/1 félévekre a Kar minden nappali tagozatos, aktív státuszú hallgatója számára.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap
 

A Mentorgárda egy olyan aktív, pörgős csapat, melynek tagjai segédkeznek a Gólyatábor, a Gólyahét és egyéb gólyaprogramok szervezésében, szervezik a kari közéletet, valamint a Gólyatábortól kezdve a következő pályázati kiírásig segítik saját gólyacsapatukat mind a tanulmányaikban, mind pedig a beilleszkedésben.

A pályázat leadási határideje:

2024. március 9. (szombat) 23:59

Jelentkezés és kiválasztás menete:

  1. A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása, és a letölthető pályázati adatlap pontos kitöltése.
  2. A Mentorgárda, az Instruktorgárda, a Rendezvényszervező Csoport, a Sportszervező Csoport, a Hallgatói Képviseleti tagság és a tanácskozási jogú tagság egymást kizárja az adott tanéven belül.
  3. A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt, melynek időpontjai:  2024. március 12-19. között kerülnek megtartásra, ezekről a Mentorgárda vezető e-mailben tájékoztatja a pályázókat.
  4. A mentorság, valamint a kiválasztó hétvégére (2024. április 18-21.) való lejutás kritériumfeltétele a mentor teszt legalább 40%-os teljesítése. A kiválasztási folyamat végén történik meg a jelöltek közül a GTK HÖK SZMSZ 3. melléklete alapján a Mentorgárda tagjainak kiválasztása.
  5. A mentorjelöltek jelentkezésükkel vállalják, hogy bekerülésük esetén, részt vesznek a GTK Nyári Táborban, augusztus folyamán részt vesznek a Gólyatábor előkészítésében és megszervezésében, a mentortréningeken, a Gólyahéten és a Gólyabálon, amennyiben azt az adott időszakban hatályban lévő védelmi intézkedések lehetővé teszik.

A pályázat leadásának módja:

A pályázatokat e-mail formájában szükséges elküldeni a jelentkezes@gtkhk.bme.hu e-mail címre. A levél tárgya: “[Kiválasztó’24] Mentor jelentkezés - Név”. Feltételeknek megfelelően csatolmányban szerepeljen a motivációs levél, illetve a pályázati adatlap csak és kizárólag AVDH-val hitelesítve, melyhez a segédletet ezen a linken találjátok. Különös tekintettel legyetek arra, hogy a dokumentumot pdf fájlként töltsétek fel az AVDH-s hitelesítéshez és onnan pdf fájlként is töltsétek le!

Egyéb információért írj bátran az altalanos@gtkhk.bme.hu e-mail címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2024.03.05. 09:02