Hírek - 2023.03.21.

Tanácskozási Jogú Tagság Pályázat 2023 tavasz

Kedves Hallgatók!

A GTK HK pályázatot ír ki tanácskozási jogú tagsági pozícióra a kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 2023. március 28. - 2023. november 27. időszakra.

Pályázati kiírás

A pályázat célja olyan hallgatók felkérése tanácskozási jogú tagság betöltésére, akik a fent említett időszakban figyelemmel kísérik, illetve véleményükkel, munkájukkal segítik a GTK Hallgatói Képviselet munkáját. A pályázásnak nem feltétele, ugyanakkor előny, ha a jelentkezőt érdekli az Instruktorgárda vezetői pozíció.

A jelentkezés és kiválasztás menete, feltételei:

Egy legalább fél oldalas motivációs levél elküldése PDF formátumban [Tanácskozási jogú tagság jelentkezés 2023] tárggyal, amely tartalmaz egy rövid bemutatkozást és az alábbi kérdésekre adott válaszokat:

  • Miért szeretnél jelentkezni?
  • Mennyi időt tudnál szentelni a Hallgatói Képviselet munkájának segítésére heti szinten?
  • Mely területek érdekelnek a HK-n belül, illetve miért?

A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt. Ennek időpontja: 2023. március 22-24. Erről pontosabban e-mailben előzetesen egyeztetünk a jelentkezővel.

A pályázat leadási határideje:

2023. március 20. (hétfő) 23:59

A pályázat leadásának módja:

A pályázatokat e-mailben kell eljuttatni a jelentkezes@gtkhk.hu címre [Tanácskozási jogú tagság jelentkezés 2023] tárggyal ellátva.

Egyéb információért írj bátran az info@gtkhk.hu címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2023.03.21. 13:23