Hírek - 2021.06.02.

Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat 2021

A GTK HK pályázatot ír ki a Rendezvényszervező Csoportban (RCs) való tagságra a Kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára 2021/2022 tanév őszi félévére, illetve az azt megelőző nyári időszakra (tehát 2021 júliustól 2022 februárig). A Mentorgárda, Instruktorgárda, Hallgatói Képviselet/Tanácskozási Jogú Tagság és az RCs tagság egymást kizárja az adott tanéven belül.

A Rendezvényszervező Csoport, azaz a First Aid Party Staff egy olyan aktív, lelkes csapat, melynek tagjai olyan kari rendezvények előszervezésével és lebonyolításával foglalkoznak, mint például: 

  • Shot’s Up!-ok
  • Félévfelezők, Vizsgatemetők
  • GTK Kari Hallgatói Napok
  • Nyári Tábor, Gólyatábor
  • Gólyahajó
  • Gólyabál

Ez magában foglalja a rendezvényekkel kapcsolatos marketing tevékenységeket, előszervezési folyamatokat, a jegyértékesítést, az operatív feladatokat és a First Aid brand népszerűsítését a rendezvényeken keresztül. 

A jelentkezés és kiválasztás menete, feltételei:

A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása, és a letölthető pályázati adatlap pontos kitöltése.

A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt. Ennek időpontjai: június 28-30., melyről e-mailben kapnak értesítést. 

A szóbeli beszélgetések után a pályázók részt vesznek a Rendezvényszervező Csoport workshop napján melynek időpontja július 7. A workshopon való részvétel kötelező, a helyszínről és a részletekről a továbbjutók e-mailben kapnak értesítést.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

A pályázat leadási határideje:

2021. június 20. 23:59 (vasárnap)

A pályázat leadásának módja:

A pályázatokat e-mail formájában szükséges elküldeni a jelentkezes@gtkhk.hu e-mail címre. A levél tárgya: Név, Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat. Feltételeknek megfelelően csatolmányban szerepeljenek a motivációs levél, illetve a pályázati adatlap dokumentumai.

Egyéb információért nyugodtan írj nekünk a rendezveny@gtkhk.hu e-mail címre.


Utoljára szerkesztve: 2021.06.02. 13:17