Hírek - 2020.11.13.

Hangadó ösztöndíj pályázat

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a Hangadó ösztöndíj pályázat, a tantervi kötelezettségek teljesítésén felül, a véleménynyilvánítás elismerése és ösztönzése érdekében. 

A pályázaton részt vehet a BME GTK bármely teljes idejű alap-, mester-képzésen aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója, aki a 2020/21. tanév őszi kar közösségi életében aktívan részt vesz és az értékelt időszakban a GTK HK-ban mandátummal nem rendelkezik.

A pályázatok elbírálását a GTK HK végzi a felhívásban meghatározott pontrendszer alapján. A pályázat során külön pontrendszer alapján kerülnek elbírálásra a GTK-n első féléves hallgatók. A pontrendszer a pályázati kiírásban található meg.

Pályázni a pályázati adatlap Neptun rendszeren (Ügyintézés/Kérvények menüpont – 077 GTK – Hangadó ösztöndíj) keresztül kitöltött példányával lehetséges.

A pályázati adatlaphoz nem szükséges további igazolás csatolása. A pályázati adatlapnak tartalmaznia kell a pályázó által elvégzett egyéni tevékenység elbírálásra alkalmas részletességű leírását. 

A pályázat benyújtásának határideje:

2020. november 19. 23:59
 
A pályázatról több információt és a pályázati kiírást a következő linken találjátok:
Hangadó ösztöndíj pályázat
 
Ha kérdésetek merülne fel, írjatok bátran a jutter@gtkhk.hu e-mail címre!
 
Üdv,
GTK HK

Utoljára szerkesztve: 2020.11.13. 11:24