Hírek - 2020.03.30.

Mentorpályázat 2020

Alkalmasnak érzed magad a Mentorságra? Már a Gólyatáborban eldöntötted, hogy Mentor akarsz lenni? Szeretnéd a jövő évi gólyák útját egyengetni? Érdekel a gólyaprogramok szervezése, illetve lenne hozzájuk újító ötleted, melyeket szeretnél megvalósítani? Részese lennél egy olyan baráti társaságnak, ahol bármikor bárkire számíthatsz?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, akkor ne habozz egy percet sem, jelentkezz! Vesztenivalód nincsen!

Amennyiben már eldöntötted, hogy szeretnél a 2020-as Mentorgárda tagja lenni, nincs más dolgod, mint leadni a jelentkezésedet, és bizonyítani rátermettségedet.

Jelentkezés és kiválasztás menete:

1. A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása és a letölthető adatlap pontos kitöltése, továbbá feltétel, hogy a pályázó utolsó lezárt félévének kreditindexe legalább 2.0 legyen.

A Mentorgárda, az Instruktorgárda, a Rendezvényszervező Csoport és Hallgatói Képviseleti tagság egymást kizárja az adott tanéven belül. A Sportszervezői Csoport és a Mentorgárda tagság azonban nem zárják ki egymást.

2. A pályázatot leadók vállalják, hogy részt vesz a kiválasztási folyamaton, melynek programjai a jelenlegi járványügyi helyzet alakulásának függvényében lesznek meghatározva. A kiválasztási folyamat során a jelöltek megismerkednek egymással, különböző játékok során bizonyíthatják rátermettségüket a kiadott szervezési feladatokban, és megmutathatják, hogy alkalmasak-e mentornak. 

3. A mentorság kritériumfeltétele a mentor teszt legalább 35%-os teljesítése. A kiválasztási folyamat végén történik meg a jelöltek közül a GTK HÖK SZMSZ 3. melléklete alapján a Mentorgárda tagjainak kiválasztása.

4. A mentorjelöltek jelentkezésükkel vállalják, hogy bekerülésük esetén, részt vesznek a GTK Nyári Táborban, augusztus folyamán részt vesznek a Gólyatábor előkészítésében és megszervezésében, a mentortréningeken, a Gólyahéten és a Gólyabálon.

5.A pályázat leadási határideje:

2020. március 27. 23:59

Pályázati adatlap Pályázati kiírás

6. A pályázat leadásának menete:

Adatlap és motivációs levél leadása: a jelentkezes@gtkhk.hu címen.

Az eddig beérkezett papír alapú pályázatokat továbbra is érvényesnek tekintjük.

 

Amennyiben bármi kérdésed lenne, írj a pecze.levente@gtkhk.bme.hu e-mail címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2020.03.30. 11:14