Hírek - 2020.03.29.

Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat 2020

A GTK HK pályázatot ír ki a Rendezvényszervező Csoportban (RCs) való tagságra a Kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 2019/2020 tanév tavaszi, illetve a 2020/2021 tanév őszi félévére. A Mentorgárda/Instruktorgárda/Hallgatói Képviselet és az RCs tagság egymást kizárja az adott tanéven belül.

A Rendezvényszervező Csoport, azaz a First Aid Party Staff egy olyan aktív, lelkes csapat, amelynek tagjai olyan kari rendezvények előszervezésével és lebonyolításával foglalkoznak, mint például

  • GoToKocsmák
  • Félévfelezők, Vizsgatemetők
  • GTK Kari Hallgatói Napok
  • Nyári Tábor, Gólyatábor
  • Gólyahajó, Gólyabál
  • Sportnapok

Ez magába foglalja a rendezvényekkel kapcsolatos marketing tevékenységeket, előszervezési folyamatokat, a jegyértékesítést, az operatív feladatokat és a First Aid brand népszerűsítését a rendezvényeken keresztül. 

A részletes pályázati kiírás és a pályázati adatlap itt található: 

Pályázati kiírás Pályázati adatlap
 

A pályázat leadási határideje:

2020. január 5. 23:59 (vasárnap) 

A pályázatokat zárt borítékban, névvel ellátva, valamint a borítékon feltüntetve, hogy Rendezvényszervező Csoport, kell leadni a Wigner Jenő Kollégium (1117. Budapest, Dombóvári út 3-5.) portáján, vagy fogadóidőben a HK irodában (WJK A105), továbbá el kell küldeni a rendezveny@gtkhk.hu e-mail címre is. (Az e-mail tárgya: Név, Rendezvényszervező Csoport).

Egyéb információért nyugodtan írj a madacsi.dorina@gtkhk.bme.hu e-mail címre. 

Madácsi Dorina
Rendezvényszervező Csoport Vezetője
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2020.03.29. 18:44