Hírek - 2019.01.28.

Költségtérítés/önköltség csökkentés pályázat 2018/19 tanév tavaszi félévére

Kedves Hallgatók!

Szerenénk felhívni a figyelmeteket, hogy a költségtérítés/önköltség csökkentés pályázathoz szükséges Neptun kérvény leadási határideje:

010/A Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem személyes okokból  2019.02.17. (vasárnap) 23:59!

A kérvény kitöltéséhez segítséget az alábbi linken találhattok.

010/A  Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem személyes okokból kérvényben a szociális pontszámok beszámításához szociális pályázat leadására van szükség! 
A pályázatot az  Egységes Szociális Rendszer felületére kell feltölteni. Itt a Pályázatok fül alatt tudjátok leadni a "Pályázat szociális alapú költségtérítés csökkentéshez" nevű pályázatot. A feltöltendő dokumentumok listáját a Letöltések fül alatt található Igazoláslista tartalmazza. 

FONTOS!
Az eddigi évektől eltérően mostantól a rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot leadó hallgatóknak nem kell kitölteni külön új pályázatot. A rendszeres szociális pályázaton belül bepipálható a rendszerben a „költségtérítés/ önköltség csökkentés szociális alapon” kategória.

Szociális pályázat leadási határideje: 2019.02.17.(vasárnap) 23:59!

Esetlegesen felmerülő kérdéseiteket, a kérvényeket illetően az oktatas@gtkhk.hu, illetve a szociális pályázatot illetően a jutter@gtkhk.hu email címre várjuk!

Sikeres pályázást kívánunk!

Üdv, 
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2019.01.28. 13:19