Hírek - 2019.01.26.

Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás 2018/19/2

Kedves Hallgatók!

A Rendszeres Szociális Pályázat még nem került kiírásra, viszont annak érdekében, hogy a pályázathoz szükséges igazolások beszerzését minél korábban el tudjátok kezdeni, szeretnénk néhány előzetes információt megosztani veletek.

A pályázati kiírásokat, a Térítési és Juttatási Szabályzat 2. számú mellékletét, amely tartalmazza a pontrendszert, eljárásrendet és a pályázathoz tartozó Igazoláslistát, megtalálhatjátok a www.szoc.sc.bme.hu oldalon a ”Letöltések” fül alatt.

Az Igazoláslista az előző félévhez képest változott ezért kérünk Titeket, hogy alaposan olvassátok át a saját helyzetetekre vonatkozó részeket!

Határidők:

 • Elektronikus szociális pályázat leadása a felsőbbéves kollégiumi felvételi jelentkezéshez: 2019. január 14. 23:59
 • Elektronikus szociális pályázatok hiánypótlása a felsőbbéves kollégiumi felvételi jelentkezéshez: 2019. január 15 - 2019. január 22. 23:59
   
 • Elektronikus szociális pályázat leadása elsőféléves kollégiumi felvételi jelentkezéshez: 2019. január 26. 23:59
   
 • Az elektronikus szociális pályázatok leadási határideje rendszeres szociális ösztöndíjhoz és alaptámogatáshoz: 2019. február 4. 23:59
   
 • Szociális pályázatok személyes bemutatása, leadása: 2019. január 28 - 2019. február 10.

A dokumentumok beszerzése gyakran időigényes, ezt vegyétek figyelembe! A pályázatnál vizsgált időszak 2018. július 1-től december 31-ig terjed, tehát az igazolásoknak 2019. január 1. utáni keltezésűeknek kell lennie, kivételt képez ez alól néhány az Igazoláslistában felsorolt dokumentum.

A személyes bemutatás pontos időpontjai később kerülnek kiírásra. A bemutatás a rendszeres szociális ösztöndíjhoz, az alaptámogatáshoz, valamint a szociális alapú kollégiumi férőhely pályázathoz is szükséges.

A pályázás menete:

 • A pályázati adatlap kitöltése a www.szoc.sc.bme.hu honlapon (pályázat létrehozása).
 • A pályázathoz kapcsolódó igazolások feltöltése a www.szoc.sc.bme.hu honlapra, majd a pályázat határidőn belüli leadása.
 • A pályázathoz kapcsolódó igazolások személyes bemutatása a pályázó szociális helyzetéről.

Bármely pont teljesítésének elmulasztása a pályázat érvénytelenségét vonja maga után! Felhívjuk a figyelmet a határidők pontos betartására, mert a határidő után benyújtott pályázatokat nem áll módunkban elbírálni!

Amennyiben kérdésetek merülne fel a szociális pályázattal kapcsolatban, írjatok bátran a jutter@gtkhk.hu e-mail címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2019.01.26. 12:13