Hírek - 2017.02.04.

Esettanulmányok megoldásának eszközrendszere szabadon választható tantárgy

Kedves Hallgatók!
 
A Hallgatói Képviselet támogatásával az MVT tanszék meghirdet egy alapozó esettanulmányi kurzust, szabadon választható tárgyként. 
 
A tágy célja, hogy a hallgatók megismerhessék, mi is az az esettanulmány, hogyan értelmezzenek és elemezzenek egy vállalati problémát, ezekre milyen menedzsment és pénzügyi sémákat, eszközöket, módszereket alkalmazzanak, valamint hogyan mutassák be hitelesen a megoldási javaslataikat, mindebben pedig tanáraitok és külsős céges előadók fognak segíteni. 
 
A kurzus egy esettanulmány megoldásával és prezentálásával fog zárulni.
 
A tantárgy 2 kreditértékű és bárki jelentkezhet rá kartól, szaktól függetlenül. 
Időpont, helyszín: Hétfő 16:15-17:45, Q épület
 
Jelentkezés menete: Küldjetek egy emailt az esettan@mvt.bme.hu-ra, melyben tüntessétek fel az alábbiakat: név; neptun kód; kar; szak; félév; halmozott súlyozott tanulmányi átlag; pár soros motiváció, hogy miért szeretnél a kurzusra jelenzkezni. A tárgyat egyelőre még nem találjátok meg neptunban, mivel a jelentkezettek majd központilag lesznek felregisztrálva a kurzusra.
 
Jelentkezési határidő: február 10. 23:59
Jelentkezés email címe: esettan@mvt.bme.hu
 
Végül, de nem utolsó sorban kihangsúlyoznánk, hogy az esettanulmányi kurzuson, versenyeken való részvétel, a későbbiekben referenciaként szolgálhat a jövőbeni munkaadóitók számára!

Utoljára szerkesztve: 2017.02.04. 21:52