Hírek - 2023.03.13.

Mentorpályázat 2023

Kedves Hallgatók!

A GTK HK Mentorpályázatot ír ki a 2023/2024-es tanévre a Kar minden nappali tagozatos, aktív státuszú hallgatója számára.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

A Mentorgárda egy olyan aktív, pörgős csapat, melynek tagjai segédkeznek a Gólyatábor, a Gólyahét és egyéb gólyaprogramok szervezésében, szervezik a kari közéletet, valamint a Gólyatábortól kezdve a következő pályázati kiírásig segítik saját gólyacsapatukat mind a tanulmányaikban, mind pedig a beilleszkedésben.

A pályázat leadási határideje:

2023. március 24. (péntek) 23:59

Jelentkezés és kiválasztás menete:

  1. A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása és a letölthető adatlap pontos kitöltése, továbbá feltétel, hogy a pályázó utolsó lezárt félévének kreditindexe legalább 2.0 legyen.
  2. Mentorgárda, az Instruktorgárda, a Rendezvényszervező Csoport, a Hallgatói Képviseleti tagság és a tanácskozási jogú tagság egymást kizárja az adott tanéven belül. A Sportszervezői Csoport és a Mentorgárda tagság azonban nem zárják ki egymást.
  3. A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt, melynek időpontja: 2022. március 28. - április 04., melyről a Mentorgárda vezető e-mailben tájékoztatja a pályázókat. 
  4. A mentorság, valamint a kiválasztó hétvégére (2023. május 04-07.) való lejutás kritériumfeltétele a mentor teszt legalább 40%-os teljesítése. A kiválasztási folyamat végén történik meg a jelöltek közül a GTK HÖK SZMSZ 3. melléklete alapján a Mentorgárda tagjainak kiválasztása.
  5. A mentorjelöltek jelentkezésükkel vállalják, hogy bekerülésük esetén, részt vesznek a GTK Nyári Táborban, augusztus folyamán részt vesznek a Gólyatábor előkészítésében és megszervezésében, a mentortréningeken, a Gólyahéten és a Gólyabálon, amennyiben azt az adott időszakban hatályban lévő védelmi intézkedések lehetővé teszik.

A pályázat leadásának módja:

Pályázati adatlap pontos kitöltése (FONTOS: kézzel aláírva majd beszkennelve vagy Ügyfélkapun AVDH hitelesített formátumban) és egy motivációs levél elküldése elektronikusan a jelentkezes@gtkhk.hu e-mail címre, “Mentorgárda jelentkezés 2023” tárggyal. 

Egyéb információért írj bátran az info@gtkhk.hu e-mail címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2023.03.13. 23:40