Hírek - 2022.02.10.

Sportszervező Csoport tagsági pályázat 2022/23

A GTK Hallgatói Képviselete (a továbbiakban: GTK HK) pályázatot ír ki a Sportszervező Csoportba (a továbbiakban: SCs) való tagságra a kar minden nappali tagozatos aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 2021/2022 tanév tavaszi, illetve a 2022/2023 tanév őszi félévére.

Pályázati kiírás

Pályázati adatlap

Olyan hallgatókat keresünk, akik szívesen segédkeznek a kari sportélet fellendítésében. A csoport tagjaként segítenek közösen megszervezni a kari sportnapokat és egyéb kari sportrendezvényeket, GTK HK kérésére részt vesznek a kari táborokban (Nyári Tábor), illetve segédkeznek a kari sporteszközök és helyiségek karban és tisztán tartásában. 

A Sportszervező Csoport tagsága nem kizáró ok az egyéb kari alszervezeti tagsággal, azonban a Hallgatói Képviselet és Tanácskozási Jogú Tagság és az SCs tagság kizárja egymást adott tanéven belül! 

A Sportszervező Csoport feladatai: 

 • kari sportnapok megszervezése,
 • egyéb kari sportrendezvények megszervezése,
 • kollégiumi konditerem és eszközök karban és tisztán tartása,
 • sportkörök tartása,
 • együttműködés a GTK HK-val a Sportfelelős személyén keresztül.

Sportszervező Csoport jutalmazása: 

 • Sportszervezői ösztöndíj,
 • Wigner konditerem költségmentes használata,
 • kedvezményes részvétel a BME GTK Nyári Táborban,
 • biztosított Sportszervező Csoport felszerelés.  ​

A jelentkezés és kiválasztás menete, feltételei: 

 1. Pályázati adatlap pontos kitöltése (kézzel aláírva majd beszkennelve vagy Ügyfélkapun AVDH hitelesített formátumban) és egy motivációs levél (belső motiváció a jelentkezésre, korábbi szervezési, sport tapasztalatok, újító ötletek a kari sportélet fellendítésére) elküldése elektronikusan a jelentkezes@gtkhk.hu címre.

2022. február 20. (vasárnap) 23:59 – ig.

 1. Személyes beszélgetésen való részvétel, 2022. február 21. és 2022. február 24. között, melynek pontos időpontjáról e-mailben értesülnek a jelentkezők.
 2. 2022. február 25-én megrendezésre kerülő workshop napon való részvétel, mely a kiválasztási folyamat utolsó állomása. A részvétel kötelező! 

Egyéb információért írj bátran a sport@gtkhk.hu e-mail címre!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2022.02.10. 19:58