Hírek - 2021.05.05.

Mentorpályázat 2021

Alkalmasnak érzed magad a Mentorságra? Már a Gólyatáborban eldöntötted, hogy Mentor akarsz lenni? Szeretnéd a jövő évi gólyák útját egyengetni? Érdekel a gólyaprogramok szervezése, illetve lenne hozzájuk újító ötleted, melyeket szeretnél megvalósítani? Részese lennél egy olyan baráti társaságnak, ahol bármikor bárkire számíthatsz?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, akkor ne habozz egy percet sem, jelentkezz! Vesztenivalód nincsen!

Amennyiben már eldöntötted, hogy szeretnél a 2021-as Mentorgárda tagja lenni, nincs más dolgod, mint leadni a jelentkezésedet, és bizonyítani rátermettségedet.

Jelentkezés és kiválasztás menete:

1. A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása és a letölthető adatlap pontos kitöltése, továbbá feltétel, hogy a pályázó utolsó lezárt félévének kreditindexe legalább 2.0 legyen.

A Mentorgárda, az Instruktorgárda, a Rendezvényszervező Csoport, a Hallgatói Képviseleti tagság és a tanácskozási jogú tagság egymást kizárja az adott tanéven belül. A Sportszervezői Csoport és a Mentorgárda tagság azonban nem zárják ki egymást.

2. A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid online szóbeli meghallgatáson vesznek részt, melynek időpontja: 2021. május 15-19., melyről a Mentorgárda vezető e-mailben tájékoztatja a pályázókat. 

3. A mentorság kritériumfeltétele a mentor teszt legalább 35%-os teljesítése. A kiválasztási folyamat végén történik meg a jelöltek közül a GTK HÖK SZMSZ 3. melléklete alapján a Mentorgárda tagjainak kiválasztása.

4. A mentorjelöltek jelentkezésükkel vállalják, hogy bekerülésük esetén, részt vesznek a GTK Nyári Táborban, augusztus folyamán részt vesznek a Gólyatábor előkészítésében és megszervezésében, a mentortréningeken, a Gólyahéten és a Gólyabálon, amennyiben azt az adott időszakban hatályban lévő védelmi intézkedések lehetővé teszik.

5. A pályázat leadási határideje:

2021. május 11. 23:59

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

6. A pályázat leadásának menete:

Motivációs levél és az aláírt pályázati adatlap leadása a jelentkezes@gtkhk.hu címen, „Mentorgárda jelentkezés” tárggyal.

Fontos, hogy a pályázati adatlapot kézzel szükséges aláírni!

Egyéb információért írj bátran a liptak.bence@gtkhk.bme.hu e-mail címre!


Utoljára szerkesztve: 2021.05.05. 16:18