Hírek - 2021.01.28.

Elsőféléves és Felsőbbéves Kollégiumi Férőhely Pályázat - 2020/21 tavaszi félév

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2020/2021 tavaszi félévre szóló Kollégiumi Férőhely Pályázat.

Kollégiumi jelentkezés leadásának határideje egységesen:

 2021. február 2. 23:59

A jelentkezés Elsőféléves és Felsőbbéves hallgatóknak egyaránt 2021. január 28-án 18:00-kor indul.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a határidőkre a lehető legnagyobb körültekintéssel figyeljetek oda, mert határidőn túli pályázatot nem tudunk elfogadni!

Az aktuális Kollégiumi Felvételi Szabályzatot ezen a linken érhetitek el, a GTK hallgatóira vonatkozó részeket a törzsszövegen kívül a 8. melléklet tartalmazza. 

Jelentkezést leadni a KEFIR rendszeren kell. A pályázat leadásához megtalálhattok a honlapunkon egy útmutatót, melyet ajánlott a pályázás előtt elolvasni:

Pályázati útmutató

A szociális pályázattal kapcsolatban a jutter@gtkhk.hu címen kérdezhettek, a kollégiummal kapcsolatos kérdéseiteket pedig a koli@gtkhk.hu-n tehetitek fel.

Az alábbiakban olvashatjátok a KEFIR-re is kikerült, a veszélyhelyzetre vonatkozó tájékoztatót:

"A BME kollégiumai további fenntartói utasításig nem nyitnak ki teljes kapacitással. A jelenlegi helyzetben csak az foglalhat el kollégiumi férőhelyet, aki a rendes eljárásban és a rektori lakhatási kérvény alapján is jogosult férőhelyre. Tehát a KEFIR-ben leadott pályázaton felül, amennyiben a mostani helyzetben is igényt tartanál kollégiumi elhelyezésre, a rektori lakhatási kérvényt is szükséges benyújtani. Várólistára került hallgató rektori lakhatási kérvénye nem kerül elbírálásra. Csupán a végleges eredményben férőhelyet nyert hallgatók kerülnek elhelyezésre a kollégiumokban. Abban az esetben is szükséges a pályázatot leadni a KEFIR-ben, ha a jelenlegi helyzetben nem költöznél be, viszont a későbbiekben a tavaszi félév folyamán szeretnél kollégista lenni, ha megengedett lesz a kollégiumokba való visszaköltözés."

Ezen okból kifolyólag a jelentkezés során a normál, veszélyhelyzet utáni férőhelyigényeteket kell megadni!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2021.01.28. 18:22