Gólyáknak

Kedves GTK-s gólya!

Először is engedd meg, hogy gratuláljunk a sikeres felvételidhez, most már Te is népes társaságunk tagja lettél. Valószínűleg már tűkön ülve várod az új élményeket, a Gólyatábort, hogy megismerd szaktársaidat, és hogy bevedd a híres Műegyetem kampuszát. Ha azt mondanánk, hogy unalmas évek előtt állsz, hazudnánk! Hazánk egyik legnagyobb egyetemének polgáraként lehetőségek nagy tengerében úszkálsz, s hogy ebből mennyit merítesz majd, csakis rajtad múlik.

Minden bizonnyal kérdések egész sora merült már fel benned. Ezzel semmi baj. Ha még nem tudod mi az a Neptun, merre van a Központi Tanulmányi Hivatal, hol található a Wigner Jenő Kollégium, hogy eszik-e vagy isszák a ZH-t, és hogy mégis mire jó a vizsgakurzus, ne ess kétségbe! Ez a honlap a Neked (gólyának) szóló füllel arra hivatott, hogy választ kapj a benned még meg sem fogalmazódott kérdésekre is. Könnyen utána tudsz nézni hasznos információknak, és ha valami még így sem lenne világos, akkor sem kell megijedni, mivel a félév elején személyesen fogod megkapni minden kérdésedre a helyes választ.

Talán még nem is sejted, mennyire meg fog változni az életed. A GTK közösségi élet terén országos szinten is a párját ritkítja. Azonban a fergeteges Roller bulik, illetve a Kolimpián és a Kari Napokon szokásos versenymulatozások mellett a szakmaiság is fontos szerepet játszik a hallgatók életében. Az egyetemi képzés mellett különböző szakkollégiumok, diákszervezetek, öntevékeny körök, tankörök működnek annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a helyét az Egyetemen. Ezen felül a különböző egyetemi és kari rendezvények igyekeznek kielégíteni a hallgatók igényeit. Szóval tényleg egy percig sem kell aggódnod! Remekül fogod magad érezni itt nálunk!

Nyugodtan böngészd a honlapunkat! Ahogy már említettük, hasznos tudnivalókat találhatsz a Gólyatábori jelentkezésről, kollégiumunkról, beiratkozásról. Emellett minden lényeges információt megtudhatsz az Egyetem kisebb nagyobb dolgairól, kezdve az alaptámogatástól, a Karon működő szervezeteken  keresztül, egészen a sportolási lehetőségekig.

Hasznos információk
 

Végezetül csak annyit mondanánk, hogy kezedben a lehetőség: csak rajtad múlik, hogy kihasználod-e. Élvezd a GTK-s éveid minden egyes percét, hiszen az idő itt nagyon gyorsan eltelik! Legyél büszke arra, hogy BME GTK-s vagy!!!
 

Sok szerencsét kívánunk!