Események - egyéb

IFUA Stratégiai esettanulmány-verseny

Mindig is kimagasló képességeid voltak? Itt az alkalom, hogy kamatoztasd őket.
Nyerd meg az IFUA esettanulmány-versenyét, és lépj be tanácsadó gyakornokaink közé!

Ismerd meg belülről is az ország egyik leglátogatottabb intézményét, a jelentős fejlesztések elé néző, idén 150 éves Fővárosi Állat-és Növénykertet, illetve az IFUA kapcsolódó módszertanait, oldj meg egy valós üzleti problémát, majd mutasd be megoldásod közvetlenül a Fővárosi Állat- és Növénykert vezetésének!

Várjuk alapképzésen végzős és mesterképzésen első- és másodéves gazdasági felsőoktatásban tanulók jelentkezését.
Alakítsatok 4 fős csapatokat és találjátok ki a csapat nevét! A jelentkezéshez küldjétek el a csapattagok CV-jét és az alábbi mini esetre adott rövid (maximum 3 MS PowerPoint slide-on összefoglalt) válaszotokat:
„Fiktívország kis szigetén egy mozit üzemeltetsz, mely 60%-os piaci részesedéssel bír. A nézőid 70%-a 18-35 év közötti szigetlakó, 10%-a turista, 20% pedig egyéb helyi lakos. A hagyományos termeid mellé, azokkal megegyező kapacitású 4D mozi-termeket építesz. Hogyan oldod meg, hogy ne falja fel az új részleg a hagyományos mozi látogatottságát?”

Jelentkezési határidő: 2016. október 21.

Jelentkezéseteket és a versennyel kapcsolatos kérdéseiteket a
verseny@horvath-partners.com e-mail címre várjuk, a tárgyba írjátok bele csapatotok nevét!

A beérkezett jelentkezések közül a legkiválóbb csapatokat behívjuk a döntő fordulóba. A döntőbe jutók részt vehetnek a Fővárosi Állat- és Növénykert és az IFUA közös szervezésében egy intézménylátogatással egybekötött felkészítésen 2016. november 10-én. Itt közelebbről megismerhetitek a Fővárosi Állat- és Növénykert fejlesztési terveit és a döntő esettanulmányához kapcsolódó IFUA módszertanokat, melyet követően egy hét áll rendelkezésetekre a megoldásaitok kidolgozására.

A döntő 2016. november 18-án kerül megrendezésre, ahol a Fővárosi Állat- és Növénykert és az IFUA Horváth & Partners vezetőinek prezentálhatjátok megoldásotokat. A döntő után vendégül látunk Benneteket.
A nyertes csapat tagjai számára az IFUA többek között gyakornoki pozíciót ajánl fel.

Örömmel várjuk jelentkezéseteket!

#esetverseny