Hírek - 2017.12.27.

Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat 2018

Legyél Te is First Aid Staff tagja!

Érdekel a rendezvényszervezés és szeretnéd kibontakoztatni a kreativitásodat? Szeretnél egy dinamikus, pörgős csapat tagja lenni, mindeközben új kihívások elé nézni? Szeretnéd akár Te szervezni a következő évi kari rendezvényeket?

Ha erre a pár kérdés bármelyikére igennel válaszoltál, akkor ne habozz! Jelentkezz Te is a Rendezvényszervező Csoportba és legyél a First Aid Staff tagja! 

Miért is jó a First Aid Staff tagjai közé tartozni?

  • Először is betekintést nyerhetsz a kari rendezvények megszervezésébe, az ötleteléstől kezdve egészen a helyszíni lebonyolításig.
  • Kibontakoztathatod kreativitásodat, megvalósíthatod az új ötleteidet, mindemellett fejlődik a szervezői készséged, és a problémamegoldó képességed is.
  • Egy aktív, lelkes csapat részeként számos izgalmas, és emlék dús csapatépítésen vehetsz részt.
  • Tevékenységed beleszámít a kollégiumi, és a közösségi pályázatok elbírálásába, illetve egyéb külföldi, és egyetemi pályázatokba is.
  • Nem utolsó sorban a rendezvények szervezési feladatai mellett, minden kari bulin VIP tagként, a nyári táborokban pedig kedvezményes részvételi díjjal vehetsz részt!

Bekerülésed esetén részt kell venned a heti rendszerességű üléseken, a stratégiai és csapatépítő hétvégén, a Nyári Táborban, a Gólyatáborban, a Mestertáborban, a Bálokon, illetve a többi kari rendezvényen. Emellett aktívan részt kell venned a projektekben, és kiemelt figyelmet kell fordítanod a feladatok befejezésének határidejére, annak pontos betartására.

Ha Te is szeretnél a jövő évi csapatba tartozni, nincs más dolgod, mint leadni a pályázatodat a Wigner Jenő Kollégium portáján

2018. január 7. 23.59-ig (vasárnap)

Az adatlapot, és a részletes pályázati kiírást megtalálod itt: 

Pályázati kiírás Pályázati adatlap
 

Kérdés esetén pedig nyugodtan írj a lestak.renata@gtkhk.bme.hu e-mail címre.

Lesták Renáta
Rendezvényszervező Csoport vezetője
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2017.12.27. 19:11