Hírek - 2017.07.26.

Elsőévesek, sziasztok!

Szeretettel köszöntjük mind az 1407 újonnan felvett hallgatónkat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán, és ezzel együtt gratulálunk a sikeres felvételihez.

A következőkben szeretnénk megosztani veletek a legfontosabb információkat, illetve a kommunikációs csatornáinkat, ahol értesülhettek minden lényeges tudnivalóról.

Ahhoz, hogy minden információ eljusson hozzátok, mindenképpen olvassátok át a www.gtkhk.hu honlap "Gólyáknak" menüpontját, illetve kövessétek a BME GTK HÖK Facebook oldalt. Itt megtalálhatjátok a kollégiumi jelentkezésről és a szociális juttatásokról szóló tudnivalókat is.

Amennyiben biztosan nem szeretnétek lemaradni semmilyen fontos információról, úgy iratkozzatok fel a HK - info levelezési listára. A listára csak a hallgatók számára fontos tartalmakat küldjük ki, illetve a szorgalmi időszakban minden hét elején hírlevelet küldünk a fontos információkkal. A https://lists.wigner.bme.hu/listinfo/hk-info linken vagy honlapunk főoldalának legalján tudtok feliratkozni az e-mail címetek és a nevetek megadásával.

Ezen felül a 2017-es Csatlakozó magazinban megtalálhatjátok az egész egyetemet érintő fontos információkat, valamint néhány kar-specifikus cikket is.

A mesterszakos Mestertábor 2017. augusztus 18-20. között lesz Sátoraljaújhelyen, melyhez a Facebook eseményt itt találhatjátok meg. Az alapszakos Gólyatábor 2017. augusztus 21-24. között lesz szintén Sátoraljaújhelyen, melyhez a Facebook eseményt pedig itt találhatjátok meg. További részleteket és a jelentkezés pontos menetét az események leírásában olvashatjátok. Ne maradjatok le a táborról, az egyik legmeghatározóbb egyetemi eseményről, jelentkezzetek időben, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Ha kérdés merülne fel bennetek, nyugodtan írjatok az info@gtkhk.hu e-mail címre, vagy keressetek minket telefonon 10-16 óra között a 36 20/586-7965-as telefonszámon.

Üdvözlettel,
GTK Hallgatói Képviselet


Utoljára szerkesztve: 2017.07.26. 23:30