Hírek - 2017.05.10.

Tájékoztatás az új kari vezetésről

Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban szeretnénk beszámolni az aktuális kari fejleményekről.

Korábban tájékoztattunk Titeket arról, hogy Karunk dékánválasztás előtt áll, a véleménynyilvánításról szóló Kari Tanács tudósítását pedig a BME GTK oldalán található beszámolóban olvashattátok el.

2017. május 2-i kezdéssel egyetemünk rektora Dr. Józsa János Dr. Koltai Tamás Tanár Urat, a Menedzsment és Vállalatgazdaság Tanszék oktatóját nevezte ki a GTK új dékánjának.

2017. május 2-án Dékán Úr és a korábbi dékánhelyettesek közös megegyezéssel felbontották a megbízatásukat.  

  • Dr. Bóta Gábor - gazdasági dékánhelyettes
  • Dr. Láng Benedek - tudományos és nemzetközi dékánhelyettes.
  • Dr. Németh Edit - oktatási dékánhelyettes
  • Dr. Tóth Zsuzsanna - minőségügyi dékánhelyettes

Dr. Margitay Tihamér megbízott Dékán Úrnak, illetve a dékánhelyetteseknek szeretnénk megköszönni az elmúlt időszak, valamint az elmúlt évek kitartó és lelkes munkáját, hiszen a kari sikerek elérésében nagy szerepet vállaltak. A szakmai helytállásukon túl mindig nyitottak voltak a véleményünkre, így segítve bennünket a hallgatói érdekek megfelelő képviseletében. Büszkén mondhatjuk, hogy különleges kapcsolat volt ez az egyetemünkön, melyet mindkét félnek érdeke volt megőrizni, így csak bízni tudunk benne, hogy ez a “hagyomány” megmarad a karunkon.

Karunk új dékánhelyettesei várhatóan május 15-én kerülnek kinevezésre.

  • Dr. Kalló Noémi - gazdasági dékánhelyettes
  • Dr. Lógó Emma - oktatási dékánhelyettes
  • Dr. Molnár György - minőségügyi dékánhelyettes    
  • Dr. Zilahy  Gyula - tudományos és nemzetközi dékánhelyettes

Sok megkeresést kaptunk a hallgatói kérvények státuszával kapcsolatban, mivel csúszik az elbírálásuk. A korábbiakban az volt az ügymenet, hogy a Hallgatói Képviselet oktatási referense vagy elnöke az oktatási dékánhelyettessel bírálták el a kérvényeket. Mivel jelen pillanatban még nincs hivatalosan kinevezett oktatási dékánhelyettese a karnak, ezért a kérvények elbírálása megcsúszott. Emiatt a türelmeteket kérjük, igyekszünk azonnal elbírálni a kérvényeket, ha a helyzet rendeződik.

További kérdésekben a már ismert e-mail címeken kereshettek bennünket!

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2017.05.10. 22:07