Hírek - 2016.12.14.

Legyél Te is a First Aid Staff tagja!

Érdekel a rendezvényszervezés, és szeretnéd kibontakoztatni a kreativitásodat? Szeretnél egy dinamikus, pörgős csapat tagja lenni, mindeközben új kihívások elé nézni? Szeretnéd akár Te szervezni a következő évi kari rendezvényeket?

Ha erre a pár kérdés bármelyikére igennel válaszoltál, akkor ne habozz! Jelentkezz Te is a Rendezvényszervező Csoportba, és legyél a First Aid Staff tagja!

És hogy miért is jó a First Aid Staff tagjai közé tartozni?

  • Először is betekintést nyerhetsz a kari rendezvények megszervezésébe, a Facebook esemény kezelésétől kezdve egészen a helyszíni lebonyolításig.

  • Kibontakoztathatod kreativitásodat, megvalósíthatod az új ötleteidet, mindemellett fejlődik a szervezői készséged, és a problémamegoldó képességed is.

  • Egy aktív, lelkes csapat részeként számos izgalmas, és emlék dús csapatépítésen vehetsz részt.

  • Tevékenységed beleszámít a kollégiumi, és a közösségi pályázatok elbírálásába, illetve egyéb külföldi, és egyetemi pályázatokba is.

  • És nem utolsó sorban a rendezvények szervezési feladatai mellett, minden kari bulin VIP tagként, a nyári táborokban pedig kedvezményes részvételi díjjal vehetsz részt.! ;)

Bekerülésed esetén részt kell venned a heti rendszerességű üléseken, a stratégiai és csapatépítő hétvégén, a Nyári Táborban, a Mestertáborban, a Bálokon, illetve a többi kari rendezvényen. Emellett aktívan részt kell venned a projektekben, és kiemelt figyelmet kell fordítanod a feladatok befejezésének határidejére, annak pontos betartására.

Ha Te is szeretnél a jövő évi csapatba tartozni, nincs más dolgod, mint leadni a pályázatodat a Wigner Jenő Kollégium portáján és elküldeni a rendezveny@gtkhk.hu e-mail címre

2017. január 8. 23.59-ig (vasárnap)

Az adatlapot, és a részletes pályázati kiírást megtalálod itt:

Pályázati kiírásPályázati adatlap
 

Kérdés esetén pedig nyugodtan írj a lakatos.fruzsina@gtkhk.bme.hu e-mail címre.

Lakatos Fruzsina
Rendezvényszervező Csoport vezetője
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2016.12.14. 16:48