Hírek - 2016.09.29.

Kar Kiváló Hallgatója pályázat

Idén is kiírásra került Karunk egyik legnívósabb ösztöndíjpályázata, a Kar Kiváló Hallgatója! Ha úgy érzed, hogy  a képzésed során a tanulmányi átlagod mindig a többieké főlé emelkedett, esetleg az egyetemen belüli és kívüli szakmai teljesítményedet érzed kiemelkedőnek, vagy éppen a közéleti munkából vetted ki a részed az átlagnál nagyobb részben, arról nem is beszélve, ha mindhárom igaz rád, akkor mindenképpen add le a pályázatod!

Az elnyerhető összeg nem kevesebb, mint 100.000 Forint kategóriánként!

A pályázaton részt vehet a BME GTK minden, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező nappali tagozatos alapképzéses és mesterképzéses hallgatója, akik mintatantervükben meghatározott követelményeken túlmutató kiemelkedő tanulmányi, szakmai, tudományos és közéleti tevékenységet is végeznek.

Képzési szint:

  • nappali tagozatos alapképzésben (BA/BSc) részt vevő hallgatók,
  • nappali tagozatos mesterképzésben (MA/MSc) részt vevő hallgatók.

Képzési területek szerint: 

  • műszaki képzési terület,
  • gazdaságtudományi képzési terület,
  • társadalom-, bölcsészet-, pedagógia képzési terület.

A díjat képzési szintenként és képzési területenként egy hallgató nyerheti el, és egy hallgató egy képzése során csak egyszer kaphatja meg. 


Arra figyelj, hogy csak akkor add le a pályázatod, ha

  • vettél fel diplomamunkát, vagy keresztfélév esetén végzős a státuszod, 
  • a tanulmányi eredményed mellett legalább egy kategóriában (szakmai, tudományos, nyelvi teljesítmény, közösségi tevékenység, sport) értékelhető teljesítménnyel rendelkezel! 

A hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlap és a hozzá csatolt mellékletek leadásával a Wigner Jenő Kollégium portáján a leadási ív aláírásával nyújtható be. 

Határidő:  
2016. április 24. 23:59

Bővebb információ


Utoljára szerkesztve: 2016.09.29. 21:40