Hírek - 2016.09.29.

Instruktorgárda Pályázat 2016

Ha kedvet és motivációt érzel magadban ahhoz, hogy a leendő elsős mesterhallgatóinkat segítsd az egyetemi közösségbe való beilleszkedésben és tanulmányaikban, akkor nincs más dolgod, mint leadni instruktori jelentkezésedet!
 

A pályázat leadási határideje: 2016. április 17. (vasárnap) 23:59.  
 

A pályázat érvényes leadásához szükséges az ezen a linken elérhető űrlap kitöltése, valamint egy motivációs levél (max. 3 oldal) és egy felismerhető fénykép (max. 1 MB méretű) elküldése a info@gtkhk.hu címre „Instruktor2016-[saját név]” tárggyal.

A jelentkezés a szóbeli meghallgatáson történő részvétellel válik teljessé. A meghallgatások április 18-22-én délután kerülnek megrendezésre a Wigner Jenő Kollégiumban, előre egyeztetett időpontban.

A motivációs leveledben a következőkről írj nekünk:

  • röviden mutasd be magadat és eddigi hasonló jellegű tapasztalataidat,
  • miért érzed magad alkalmasnak a feladatra,
  • milyen ötletekkel tudnál hozzájárulni a hallgatók egyetemi beilleszkedésének megkönnyítéséhez,
  • milyen játékokat szerveznél a Mestertáborban a gólyáknak,
  • milyen programokkal színesítenéd napjaikat.

A jelentkezés feltétele, hogy vállalod, hogy a GTK Nyári táborban (aug. 1-3.) a Mestertáborban (aug. 19-21.) és és a Gólyahéten (aug. 28. - szept. 2.) részt veszel. A kiválasztást követően kb. kétheti rendszerességgel lesz megbeszélés. Ezeken az alkalmakon képzéseket tartunk és kialakítjuk a nyári táborok feladatköreit és programjait, felkészülünk a Mestertáborra és a gólyák koordinálására, ezért a rendszeres jelenlét ajánlott.

Pályázati kiírás:

Instruktorgárda 2016 Pályázati Kiírás
 

 


Utoljára szerkesztve: 2016.09.29. 21:33