Hírek - 2016.09.29.

Oktatás Hallgatói Véleményezése

Az OHV, azaz az Oktatás Hallgatói Véleményezése egy kérdőív mely segítségével elmondhatod a véleményedet az előző félévben felvett tárgyaidról és a tárgyakat tartó oktatókról. A kérdőíveket megtalálhatod Neptunban az Ügyintézés/Kérdőívek menüpont alatt.
 
Miért fontos, hogy felelősségteljesen töltsd ki az OHV-t?

  • A kérdőívekből származó visszajelzések segítik az oktatókat abban, hogy javítsák az oktatás minőségét és növelni tudják a hallgatói elégedettséget. Döntsd el Te, ki a legjobb oktató, melyik a legjobb kurzus, és hogyan kéne javítani a BME oktatási színvonalát!
  • Karunkon az OHV eredmények jelentős mértékben hozzájárulnak a tanszékek közötti költségvetési keretek elosztásában, több tanszék pedig az OHV sorrend alapján jutalmazza oktatóit. Tehát minden vélemény számít, hiszen ha pozitív, akkor jutalmazza, ha negatív, akkor javulásra sarkallja a tanárokat.


Miért jó neked, ha hiánytalanul kitöltöd az OHV-t?

  • Az utóbbi félévekhez hasonlóan idén is jelentős tárgyjutalmakat sorsolunk ki azon hallgatóink között, akik az összes kérdőívüket kitöltötték. Az idei évben azonban emellett egy játékra is szeretnénk felkérni Titeket!
  • Ha BME-s vagy, ismered a tanulással töltött álmatlan éjszakákat, a kemény munkát, az elsőre (és általában másodszorra is) nehéznek tűnő feladatokat. Mémverseny indul! Mondd el egy mémmel, hogy milyen volt a szemesztered, hogy mi a véleményed a BME-s oktatásról, és mi tárgynyereményekkel jutalmazunk.
  • Karukon támogatjuk azon hallgatókat, akik hangot adnak véleményüknek minden évben kiírásra kerül a Hangadó ösztöndíj. Minden aktív státuszú hallgató jogosult az ösztöndíjra, amennyiben a novemberben aktuális HÖK Tisztújítással egy időben igényli azt.  Ezen ösztöndíj keretein belül plusz pontot jelent az, ha hiánytalanul kitöltötted az összes OHV kérdőívet. A különféle módokon összegyűjtött pontok több ezer forintot is eredményeztek a korábbi években, így nem érdemes ezt a lehetőséget sem elszalasztani.

Tehát fontos, hogy hangot adj véleményednek, hiszen segíted az oktatás színvonalának emelését és így a diplomád is értékesebbé válhat!
 
Ne feledjétek, határidő: 2016. február 24.


Utoljára szerkesztve: 2016.09.29. 21:39