Hírek - 2015.11.29.

Záróvizsga jelentkezés - Műszaki menedzser (BSc és MSc), Regionális és környezeti gazdaságtan (MSc) szakos Hallgatók

Kérem, hogy  azok a hallgatók, akik ebben a félévben befejezik a tanulmányaikat 2015. november 30-ig küldjék el nekem kitöltött tantárgyösszesítő lapjukat. 

A tantárgyösszesítő lap kitöltése és leadása kötelező, aki nem adja le, nem mehet záróvizsgázni!

A nyomtatvány megtalálható a www.gtk.bme.hu oldalon.

Akinek még vizsgái vannak hátra, az is töltse ki a nyomtatványt a már megszerzett érdemjegyekkel, a teljesítés alatt álló tárgyak helyét pedig hagyja üresen, ezeket majd én beírom a Neptun alapján.

Értelemszerűen a "teljesítés féléve" és a "szerzett jegy" mezőket kell kitölteni (számmal vagy betűvel, mindkettő elfogadott), illetve a név, neptun kód (elérhetőség probléma esetén) mindenképpen legyen feltüntetve! A végén az aláírás csak akkor szükséges, ha személyesen vagy faxon jut el hozzám a nyomtatvány.

A nyomtatvány formátumát kéretik megőrizni!!!!

Kérek minden hallgatót, hogy ezt a nyomtatványt csak akkor küldje nekem vissza kitöltve, ha ebben a félévben befejezi tanulmányait!

Kérem úgy osszák be a vizsgáikat, hogy minimum 5 munkanapnyi szünet legyen az utolsó vizsga és a záróvizsga között, mivel a záróvizsgára felküldendő anyagok adminisztrációja mind a KTH, mind a Tanszékek, mind a Dékáni Hivatal munkáját tekintve időigényes! 

A kitöltött nyomtatványt elküldhetik e-mailen: gyongy@gtdh.bme.hu, vagy személyesen is behozhatják félfogadási időben!

A leadási határidő 2015. november 30.!!!!

Záróvizsga előtt:

- mindenki ellenőrizze egyéni gyűjtőszámláját, és a megmaradt összeget utalja vissza, mert a státuszátállítást követően erre már csak a Neptun üzemeltetés lesz képes

- záróvizsgára a Neptunban jelentkezzenek (a záróvizsga időpontokat és a beosztást az érintett tanszékek határozzák meg, kérem ott érdeklődjenek), akinek kell az a BAR ill. a MAR rendszerben is tegye ezt meg (erről ott kapnak értesítést) 

Záróvizsga után:

- záróvizsgáról igazolást kb. 1 hét elteltével a KTH-ban lehet kérni (keresztféléves jelentkezés esetén a záróvizsgát követő napon)

- aki rendelkezik a megfelelő nyelvvizsgával, vigyen egy másolatot, és az eredetit a KTH-ba

Figyelem! Nem elég a nyelvvizsgáról szóló igazolás!!! Csak a már kiállított bizonyítványt tudjuk elfogadni! A záróvizsgának nem feltétele a nyelvvizsga megléte, de oklevelet csak az kaphat, aki rendelkezik a szükséges nyelvvizsgával, s azt a KTH-ban bemutatta. A szükséges nyelvvizsga bizonyítvány bemutatását követően a KTH 30 napon belül kiállítja a diplomát, mely ezek után a KTH Oklevél Csoportjánál vehető át személyesen, vagy meghatalmazással.

Kérem értesítsék egymást a fentiekről!


Utoljára szerkesztve: 2015.11.29. 20:47